Restauranger

Italiano Ristorante och Papà Italiano är två genuina italienska restauranger som serverar klassiska italienska rätter efter egna originalrecept med gårdsproducerade råvaror. Vi har ett brett sortiment av viner från flera av Italiens regioner och även ett stort urval av grappa.

Italiano

ITALIANO RISTORANTE

På Italiano Ristorante serveras maten i en rustik miljö med rutiga dukar och träbjälkar i taket. Många av recepten vi använder än idag kommer från Italianos grundare Angelo Ottobres mamma, Nonna Rosa. Vi driver vidare restaurangen i deras anda och med deras kärlek för den italienska maten.

Italiano

PAPÀ ITALIANO

En trattoria vägg i vägg med Italiano Ristorante. För att hedra Italianos grundare och min far har vi valt att döpa den till Papà Italiano. Här serveras traditionell italiensk husmanskost i en miljö inspirerad av 1940-talet, med en mörk ekbar, vita dukar, marmor och röda skinnsoffor.

Älskade pappa, mentor, bästa vän och chef. Den här trattorian är för dig.

Italiano

Bordsbokning via telefon

Bordsbokningar tas emot via telefon från kl 09:00 på vardagar och kl 12:00 på lördagar. Vi tar dessvärre inte emot bokningar via e-post.

ITALIANO RISTORANTE
Telefon: 08-661 89 71

PAPÀ ITALIANO
Telefon: 08-661 89 72

ITALIANO BAR
Telefon: 08-661 89 74

Italiano

ÖPPETTIDER

ITALIANO RISTORANTE

Måndag-Fredag17:00 – 24:00
Lördag17:00 – 24:00
SöndagStängt

PAPÀ ITALIANO

MåndagStängt
Tisdag-Torsdag17:00 – 24:00
Fredag-Lördag17:00 – 01:00
SöndagStängt

Italiano

Olio di Oliva Extra Vergine

Vår egen kallpressade olivolja, Olio di Oliva Extra Vergine, från gården Frantoio del veio i Sacrofano utanför Rom.

Olivoljan är utvunnen genom mekaniska process från nyskördade oliver och passar till exempel bra till carpaccio eller att avnjutas
med en bit bröd.

Finns att köpa på Italiano och Papà.

Italiano